Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın çabucak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla rast orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması için bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Kanatlar ortamında birebir yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein destek plakaları mevcuttur.

Yangın kapısı çelik, alüminyum, galvanizli demir, ahşap ve cam kabilinden yangına dayanıklı malzemelerin bir birleşiminden dokumalır. Yangın bapsı yangına dayanıklı donanımları malik olmalıdır.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanoğluın bir korku anında kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) çizgi amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide strüktürlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki yaman, yangın, gaz lambası vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu aksi koşulların öbür katlara intikalini engellemek yahut olanaklı evetğu denli geciktirmektir.

Yangın kapısı aslında bünyeların nihan asayiş kahramanlarıdır. Bu konstrüksiyonlarda bulunanların yangın çıkışlarının dolayısı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son nokta önemlidir.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden yapılmıştır ve çoğunlukla çağcıl binalarda kullanılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen binada yapım yazar, montaj ve onarım proseslerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval allıkıyoruz.

Ivedili bir durumda hem yangın hem de ivedili çıkış bapsı sinein mazbut olarak bakım ve engellerin denetçi edilmesini ve kapıların kendilerinde hasar olup olmadığını belirleyen testleri yapılmalıdır.

Yangın takkadak dâhilen hariçya kaçmaya çtuzakışan kişilerin doğal davranışı kendilerini temel kata ulaştırmalarıdır. Yangın merdivenleri bu Yangın Kapısı açıdan tasarım edilmekte, binaldığı malzeme ne olursa olsun aynı amaca iş etmektedir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile kanuni zorunlulukları da tahmin ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve esrarın sair tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan baplar sebebiyle ivedili durumlarda binanızın güvenliğini sağlamlayabilirsiniz.

Acil kilitleme Bulut tabanlı bir erişim denetçi sistemi, çatı ekiplerinin cümle etkili etiket bilgilerini durdurmasına ve tüm bapları ırak bir konumdan kullanıcılar muhtevain erişilemez hale getirmesine olanak tanır.

Report this wiki page